Mina favoriter

Vad gör livet värt att leva? Livet självt helt enkelt och allt i livet. Men om man ska nämna några stora saker så…kärleken förstås…naturen…och inte minst konsten.

Här följer en lista på konstnärer som gör mitt liv värt att leva. Det är en högst subjektiv lista över mina personliga favoriter. Den är indelad i olika kategorier (konstarter) vilket skett efter mitt eget godtycke. Många konstnärer kan placeras i flera kategorier och vissa är omöjliga att kategorisera.

Två namn har jag låtit vara med i tre olika listor: mina idoler Woody Allen och Povel Ramel.

De namn som står HELT I VERSALER är mina stora husgudar och ständiga följeslagare. De som står HALVT i versaler är halvgudar eller åtminstone kungar och drottningar. Alla övriga är prinsar och prinsessor. (inte för att jag är rojalist)
Sedan kan det såklart hända att min smak ändras en smula med tidens gång. Dessa listor är till för att ständigt uppdateras. Och säkert har jag glömt några favoriter…

Hursomhelst diggar jag hela bunten. Härmed tackar jag alla dessa människor som utgör en ständig källa till glädje, tröst, inspiration och utveckling.